MovieClipLoader issues on certain servers

Advertisement
Hey everyone, I work for a company making flash games and I
have now run into this particular problem on two different games
and I just can't figure it out.
In one situation we have one movie that chooses randomly to
load one of two other movies. On one server it works fine. On
another server, flash says there are no errors and that it loads
correctly (i tested this using onLoadError and onLoadInit). There
are no errors and the onLoadInit is called correctly, but what is
in the movie wont display after being loaded.
In another situation, the user can upload a photo to the
server and then that photo is used in the game. The photo upload
works properly, the photo gets put on the server and all that jazz.
Now on the one server, the loading of the image works fine, it
shows up and everything. But then on this other server, yet again
the photo says it loads properly with no errors, but it doesnt
dipslay it. But I can go on wiht the rest of the game working
fine... just no photo... has anyone run into this before?
Oh yes, and it also works on my home server, so it works on
two servers and not this other one. So that makes me think it's a
server issue, but if that was the case wouldnt flash throw errors
if it couldnt work? And like i said, flash at least says it's
loading the photo correctly!
Please Help!!
Thanks for any help!
Kyle
Advertisement

Replay

Oh I just tested the image loading.
after uploading the file (e.g. dove01.jpg)
You swf is asking for the image url like this:
/games/play/WFBQ/Hand%20Slap%20Showdown/images/custom/dove01.jpg
it seems that the server for that site redirects the requests
that flash makes for all the face images (including the uploaded
ones) to:
Location:
http://stickymatters.dreamhosters.com/calendar/WFBQ
this may mean the server is set up to redirect all invalid
urls to that page... in which case you just need to correct the
paths for the image locations on that server... or its something
you need to check with them about.