Exchange 2013 Error 400 4.4.7 Message Delayed Between My Server And Itself!

Advertisement
Hello,
I have restarted my PRO-NY-MBOX01 yesterday before restarting i have moved all my queus and cluster group to PRO-NY-MBOX02 successfull.
But the messages are not getting delivered and received from PRO-NY-MBOX02 it was trying redirecting to my PRO-NY-CAS02(10.0.10.138)(Powered Off for temporary basis).
I don't know why this problem is occuring.
Below are the details of my servers
Exchangecas-NY(10.0.30.245)
PRO-NY-MBOX01(10.0.30.253)
PRO-NY-CAS02(10.0.10.138)
PRO-NY-MBOX01(10.0.10.91)
Delivery is delayed to these recipients or groups:
Network Support Team ([email protected])
Subject: Re: Reg: VAMSRV01 and VAMSRV 02 moved to JB Server Racks
This message hasn't been delivered yet. Delivery will continue to be attempted.
The server will keep trying to deliver this message for the next 1 days, 19 hours and 52 minutes. You'll be notified if the message can't be delivered by that time.
Diagnostic information for administrators:
Generating server: pro-ny-mbox02.ad.prolifics.com Receiving server: (10.0.10.138)
[email protected] Remote Server at (10.0.10.138) returned '400 4.4.7 Message
delayed' 7/16/2014 9:14:56 AM - Remote Server at (10.0.10.138) returned '441 4.4.1 Error encountered while communicating with primary outbound frontend IP address: "Failed to connect. Winsock error code: 10061, Win32 error code: 10061." Attempted
failover to alternate frontend, but that did not succeed. Either there are no alternate frontend addresses, or delivery failed to all alternate frontend addresses. The last endpoint attempted was 10.0.10.138:717'
Original message headers:
Received: from PRO-HYD-MBOX01.ad.prolifics.com (10.11.13.202) by  pro-ny-mbox02.ad.prolifics.com (10.0.10.91) with Microsoft SMTP Server (TLS)  id 15.0.775.38; Wed, 16
Jul 2014 01:17:49 -0400 Received: from PRO-HYD-MBOX01.ad.prolifics.com ([fe80::2523:223f:8471:d668])  by PRO-HYD-MBOX01.ad.prolifics.com ([fe80::2523:223f:8471:d668%12]) with mapi  id 15.00.0775.031; Wed, 16 Jul 2014 10:47:46 +0530 From: Ranga
Yarlagadda <[email protected]> To: Krishnaji Oduri <[email protected]>
CC: Network Support Team <[email protected]> Subject: Re: Reg: VAMSRV01 and VAMSRV 02 moved to JB Server Racks Thread-Topic: Reg: VAMSRV01 and VAMSRV
02 moved to JB Server Racks Thread-Index: AQHPoLVG/k+ubj8M2UuJlGE9ufA3nA== Date: Wed, 16 Jul 2014 05:17:45 +0000 Message-ID: <[email protected]>
References: <[email protected]> In-Reply-To: <[email protected]>
Accept-Language: en-US, en-IN Content-Language: en-US X-MS-Has-Attach: yes X-MS-TNEF-Correlator: Content-Type: multipart/related;             boundary="_009_d1bdad280df74e43bf09c3e6cbef68c7PROHYDMBOX01adprolifics_";
            type="multipart/alternative" MIME-Version: 1.0
Can some one help me to resolve the issue.
Thanks & Regards, Santosh Chowdary Vasireddy System Administrator Prolifcs DHFLVC Silicon Towers, 5th Floor, Survey #14, Kondapur, Hyderabad – 500 032. Work +91 40 3999 1999 Ex.1656 l Cell +91 9849277255 l [email protected] A Global
Provider of IBM, Microsoft and Testing Solutions Award Winner for Technical Excellence, BPM, SOA, Portal and Governance
Advertisement

Replay

Hi,
I recommend you run the following command to troubleshoot the issue:
Get-SendConnector |fl Name,FrontendProxyEnabled,HomeMtaServerID,SourceTransportServers
Thanks.
Niko Cheng
TechNet Community Support

Internal Email recipient Status: 400 4.4.7 Message delayed, too many concurrent deliveries of this message at this time

Hi All, I've read the other threads on this but not found one exactly like it. We are running Exchange 2010 SP3 Update 1. We recently sent out an internal email to a distribution that had a couple of dynamic DL's in it and a few regular DL's.  A lot

How do I DISABLE text message forwarding between my iPad and iPhone?

I want to DISABLE text forwarding from my iPhone 5 (IOS 8.1.1) to my IPad 4 (IOS 8.1.1) but....I have already tried the following (so PLEASE do not make these suggestions): I want to be able to text from my iPhone and those text messages (either SMS

Exchange 2013 : OWA failing after login with error "HTTPS 400"

Greetings, I am in phase of Upgrading my existing Exchange 2007 Infra to Exchange 2013. The environment is as mentioned below: 4 Mailbox Server (DAG) 4 CAS Servers (NLB) Everything has been configured and working properly, except Only one CAS server

Exchange 2013 - 451 DNS query failed with error ErrorTimeout

Hi all, I know that there are many similar topics in forum, but  my problem is a bit different. My environment : Exchange Server 2013 (Windows Server 2008 R2 Ent) , Domain Controller + DNS (Windows Server 2008 R2 Ent) . EX Server uses DC as preferred

Exchange 2013: Content Index State Failed

I am running two, two node DAG's with Exchange 2013. One DAG pair is running 5 databases with Server 2012 Standard and the second DAG pair is running Server 2008 R2 SP1 Standard with a single shared database. No matter what I try, ALL 6 databases sho

Exchange 2013 / 2010 co-existence - Outlook won't connect to Exchange 2010 mailboxes

Greetings!  I have a lab set up at home where I have been testing co-existence of Exchange 2013 and 2010 for a future corporate upgrade project. I am running into some odd behavior.  Any mailbox that has been migrated to Exchange 2013 works just fine

Outlook 2010 connecting to Exchange 2013 and 2007 ... delivery fails

Hello, we are having a problem with a few Outlook 2010 Clients that have two Exchange accounts setup in one profile. One account is connecting to the company's Exchange 2013 Server, the second account is connecting to an external provider's Exchange

Active Sync not Working - Exchange 2013 with Exchange 2007

Hi Recently we introduced Exchange 2013 servers to our existing Exchange 2007 organization. The servers are just configured with default self-signed certificate and URLs are pointing to server FQDNs. Everything is at default as far as configuration i

Exchange 2013 SP1 EDGE role content filtering ?

Hello, Have Exchange 2013 SP1 with CU5 with antispam enabled on mailbox role server. And i wonder if i deploy 2013  Edge role, will i get more granular content filter control, like there is in Office 365? For example: i want to treat empty messages a

Exchange 2013 Install Issues

Hi everyone - I'm having BIG issues with my Exchange setup.  First off, I walked into a nightmare of a situation here and it seems everything is completely jacked up in terms of network and servers...  I'm actually contemplating starting over 100% wi

Exchange 2013 and 2010 co-existance

We will have 2013 and 2010 exist together for a while...we plan to move away from using Unified Access Gateway for HTTP redirection to our Exchange services and implement Kemp load balancers...two at our HQ site and two at our DR stie... We plan to h

Exchange 2013 - Folders missing when importing PST to archive mailbox

Hello, I'm having an issue when importing PST files to an Exchange 2013 archive mailbox using the command "New-MailboxImportRequest test -FilePath '\\server\e$\ArchiveExport\test.pst' -IsArchive -BadItemLimit 5 -ErrorAction Stop" The import is r

Can't install Exchange 2013 after previous uninstall (insufficient user privileges with the same user)

I have installed Exchange 2013 on Windows Server 2012, which ist a member of a Windows Server 2012 R2 Domain. All prerequisites and AD modifications were successfully  completed and I could install Exchange 2013. Unfortunately I made a mistake with t

Establish mail flow from Exchange 2007 to Exchange 2013

I am currently using Exchange 2007 into three sites in three cities and two of the sites are connected to Internet sending and receiving emails via Edge transport servers. Now I am planning to upgrade to exchange 2013 CU1. I don't find any documentat

KeepAlive settings for Exchange 2013 environment

Hello All, We have very weired problem in our environment. Our environment consists of 10 Exchange 2013 multi-role servers in Primary DC with Wind 2012 OS and 5 servers in Secondary DC with Wind 2012. We have F5 LB & Cisco f/w Sometime back users rep

Is it ok to install Exchange 2013 on Windows Server 2012 Standard?

Hello everyone, I'd like to know if it is ok/safe to install Exchange Server 2013 on Windows Server 2012 Standard? As I started doing some research and noticed a page where Microsoft states they don't recommend running Exchange on Server 2012 Standar

Exchange 2013 Windows Server 2012 NLB and DAG on the same server

Hi all, I am installing Exchange 2013 infrastructure with two servers.  Both servers have the CAS and Mailbox roles.  For mounting on High Availability, will create a DAG.  Client Access I have no external Network Load Balancer.  I thought about inst

Mscorsvw error message when trying to run Exchange 2013 CU 8

I'm getting this error when trying to run CU 8 on our Exchange 2013 server. How to make it not happen?? Is there any way to find out how/where this process is running so it can be closed?? Thank you, TomHi, How are things going? Mscorsvw.exe is a com

Error 400 message

I cannot sign in to my Photoshop Elements 9 program. I get this-Photoshop.com services are currently unavailable. Please try again later or check your network connections. Error 400 I have been getting this message for months...my connection is fine.